Obert tots els dies

 

Carta i menú diari

Disposem d’una àmplia carta i menú que publiquem diariament a la nostra pàgina de facebook.

Menús per a Grups

Posem a la seva disposició espais reservats exclusivament per a events de grups a partir de 15 persones i fins a un màxim de 95. Terrassa  privada addicional.

Celebracions

Imaginem plegats i fem que allò possible esdevingui realitat.

Tenim experiència  en planificar celebracions d’ un nombre reduït de gent, des de 15 a 95 persones.

Xec Regal

Regali sensacions.

Per a obsequiar a algú molt especial, amb pocs minuts pot tenir el seu xec regal a punt, només cal entrar i anar seguint els passos.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Plaer de les petites coses,  dels moments que no tenen preu.
Cuina de mar
Dieta mediterrània

Amarratge exclusiu

Servei d’amarratge  gratuït per als nostres clients.

L’arribada des del mar a Sa Marinada és fàcil i còmoda. Per embarcacions de fins a  8 metres d’eslora…

Parking Privat

Per la seva comoditat, els oferim un servei de parking gratuït i vigilat. El nostre personal, altament qualificat, els atendrà en qualsevol  qüestió.

Viver Propi

De Cambados, Galicia, ens arriben les Cloïsses, Ostres, Navalles…  Ostres de França.  Pallarides  i llagostes de Sant Feliu, Llobregants, Bous, Nècores i  Centolles de Galicia. Tot viu al nostre viver  perquè puguin  escollir i els els cuinarem seguint les seves indicacions.

Acivitats Properes

Camps de Gols propers

Senderisme

Esport Nàutics propers

Vela, Caiac, Submarinisme

LA TERRASSA

A l’abric de la tramuntana, són  dos els trets que cal destacar d’aquesta terrassa: la vista a la badia de Sant Feliu, amb l’anar i tornar de les barquetes, i la muralla medieval com a teló de fons. Història i modernitat en un espai únic.

Tot això fa que la terrassa de Sa Marinada ofereixi aquest to de distingida privacitat, de quietud i relaxament. Un espai  atípic, difícil de trobar i,  paradoxalment, tant representatiu de La Costa Brava.

En temporada d’estiu l’horari de la terrassa és de 9,30 h  del matí a 1.00 H. de la nit

Xec Regal Online

Regali sensacions. Per a obsequiar a algú molt especial, amb pocs minuts pot tenir el seu xec regal a punt, només cal entrar i anar seguint els passos. Podem gestionar qualsevol comanda addicional: flors, música, pastís d’aniversari… per fer d’aquesta una vetllada...
Llegir més

Sopar sota les estrelles, la nit més llarga de l’any

Una nit màgica, tranquil-la. Un sopar relaxat. Moments íntims a la llum de les veles, davant del mar. És el vostre moment ...
Llegir més

GOLF – TORNEIG SA MARINADA

En plau anunciar-vos que Sa Marinada, patrocinarà els dos propers tornejos de Golf, als clubs de Golf Santa Cristina i Mas Nou, respectivament. 14 de maig al Golf de Santa Cristina i el 21 de maig - Golf del Mas Nou us hi esperem a...
Llegir més

Restaurant Sa Marinada - Cuina de Mar

Contacta amb nosaltres

15 + 5 =