Els Amarradors i serveis per a embarcacions

Servei d’amarratge  gratuït per als nostres clients

L’arribada des del mar a Sa Marinada és fàcil i còmoda. Per embarcacions de fins a  8 metres d’eslora,  poden amarrar directament als nostres amarratges. A partir de  8 metres poden fondejar a la badia on un equip de professionals els estaran orientant. Preguem que facin la seva reserva d’amarradors al telèfon del restaurant:  972 32 38 00.

Oferim un servei de catering per a embarcacions. A través d’aquesta web o per telèfon poden fer la seva comanda. Nosaltres els la portarem a bord.

El Parking

Per la seva comoditat, els oferim un servei de parking gratuït i vigilat. El nostre personal, altament qualificat, els atendrà en qualsevol  qüestió.

El Viver

De Cambados, Galicia, ens arriben les Cloïsses, Ostres, Navalles…  Ostres de França.  Pallarides  i llagostes de Sant Feliu, Llobregants, Bous, Nècores i  Centolles de Galicia. Tot viu al nostre viver  perquè puguin  escollir i els els cuinarem seguint les seves indicacions.

El Xec Regal

Regali sensacions.

Per a obsequiar a algú molt especial, amb pocs minuts pot tenir el seu xec regal a punt, només cal entrar i anar seguint els passos.

Podem gestionar qualsevol comanda addicional : flors, música, pastís d’aniversari…- per fer d’aquesta una vetllada molt personal

Golf

Sa Marinada, cuina de mar, dieta Mediterrània, sempre a prop  de les activitats esportives de La Costa Brava.

Menció especial al golf. A tocar dels principals camps de golf del país, els proposem,  per al temps de post-golf, un viatges gastronòmic  entre pesca, receptari tradicional i plats típics.

A tot l’equip humà de Sa Marinada ens il.lusiona de pensar que, amb el nostre treball, contribuïm a fer més felices les seves vacances  a la part que donem a conèixer als visitants  allò que tant estimem: la nostra terra, la nostra cultura, les nostres tradicions.

Gràcies per visitar-nos

Distàncies de les activitats properes

Camps de Golf propers:

A 10 minuts del Camp de Golf del Mas Nou – Platja d’Aro

A 10 minuts de Camp de Golf de Santa Cristina d’Aro

A 35 minuts del PGA de Caldes de Malavella

Senderisme

A 0 minuts de la Ruta Porta Ferrata

Esport Nàutics propers

Vela, Caiac, Submarinisme

LA NOSTRA FILOSOFIA

Plaer de les petites coses,  dels moments que no tenen preu.
– Cuina de mar
-dieta mediterrània