Obert tot l'any

Plaer de les petites coses,  dels moments que no tenen preu.
Cuina de mar
Dieta mediterrània

Reservar

Carta i menú diari

Disposem d’una àmplia carta i menú que publiquem diàriament a la nostra pàgina de facebook.

Menús per a Grups

Posem a la seva disposició espais reservats exclusivament per a events de grups a partir de 15 persones i fins a un màxim de 95. Terrassa  privada addicional.

Celebracions

Imaginem plegats i fem que allò possible esdevingui realitat.

Tenim experiència  en planificar celebracions d’ un nombre reduït de gent, des de 15 a 95 persones.

Xec Regal

Regali sensacions.

Per a obsequiar a algú molt especial, amb pocs minuts pot tenir el seu xec regal a punt, només cal entrar i anar seguint els passos.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Plaer de les petites coses,  dels moments que no tenen preu.
Cuina de mar
Dieta mediterrània

Parking Privat

Per la seva comoditat, els oferim un servei de parking gratuït i vigilat. El nostre personal, altament qualificat, els atendrà en qualsevol  qüestió.

Viver Propi

De Cambados, Galicia, ens arriben les Cloïsses, Ostres, Navalles…  Ostres de França.  Pallarides  i llagostes de Sant Feliu, Llobregants, Bous, Nècores i  Centolles de Galicia. Tot viu al nostre viver  perquè puguin  escollir i els els cuinarem seguint les seves indicacions.

Acivitats Properes

Camps de Gols propers

Senderisme

Esport Nàutics propers

Vela, Caiac, Submarinisme

LA TERRASSA

A l’abric de la tramuntana, són  dos els trets que cal destacar d’aquesta terrassa: la vista a la badia de Sant Feliu, amb l’anar i tornar de les barquetes, i la muralla medieval com a teló de fons. Història i modernitat en un espai únic.

Tot això fa que la terrassa de Sa Marinada ofereixi aquest to de distingida privacitat, de quietud i relaxament. Un espai  atípic, difícil de trobar i,  paradoxalment, tant representatiu de La Costa Brava.

En temporada d’estiu l’horari de la terrassa és de 12:30h  del matí a 1.00 H. de la nit

SA MARINADA A DOMICILI

Tot allò que hi ha a la carta ho podem preparar i portar-ho a domicili.No esperin l’últim moment i demanin informació al telf. 972 323 800 O Whastsapp 609 647 059

NADAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Gaudeix dels sabors de Sant Feliu de Guíxols!   Sant Feliu de Guíxols és conegut per ser una destinació turística de la Costa Brava i presumeix de tenir una variada oferta de cales i platges de gran bellesa, com la Platja de Sant Pol. Aquesta platja compta amb...

Xec Regal Online

Regali sensacions. Per a obsequiar a algú molt especial, amb pocs minuts pot tenir el seu xec regal a punt, només cal entrar i anar seguint els passos. Podem gestionar qualsevol comanda addicional: flors, música, pastís d’aniversari… per fer d’aquesta una vetllada...

Contacta amb nosaltres

6 + 9 =